Ansatte

 

Bjørns Trafikkskole har flinke,  godt kvalifiserte og skolerte lærere som skaper god atmosfære for læring i bilen og klasserommet. Våre lærere har bestandig vårt motto «Eleven i fokus» under din opplæringen.

Elevene har stort sett samme lærer under hele opplæringen hos oss.

 • Ingunn Hammer Gjevik

  Trafikklærer k. B og BE
  Tlf: 98079103
  Ingunn er innleid til oss fra Holm Trafikkskole på Stjørdal for en periode. Hun er en blid og trivelig dame med en smittende latter.
 • Tor Owe Musum

  Daglig leder / Faglig leder
  Tlf: 95075780
  Tor Owe jobber til daglig som lærer ved trafikklærerutdanningen på Høgskolen i Nord-Trøndelag. Han hjelper til med kjøring og kurs i sommerferien her på  Bjørns. Blid og trivelig kar, med masse faglig kompetanse.
 • Jo Anders Haukland

  Trafikklærer kl B
  Tlf: 95249935
  Jo Anders, også kalt Joppe-lille, er en kar med masse humor, gode kommentarer og utrolig snill. Han ser sine elevene veldig bra. Også han er sportintressert med forkjærlighet for fotball.
 • Tor Erik Nonstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 93431397
  Tor Erik er veldig intressert i motorcross. Så meste av fritiden går med til dette. Han er en rolig, snill og trivelig kar. Hans opplæringsfelt er bil og bil/m henger.
 • Pål Kristiansen Dyrstad

  Trafikklærer kl B
  Tlf: 91120725
  Pål er vår yngste og nyeste kjørelærer. Han er en rolig og trivelig kar fra Steinkjer. Han er både fotball og vintersports intressert. Han har vist seg å ha masse humor som er gått å ha med seg i jobben.
 • Anne Ma Baglo (t.v.) og Hege Nygård

  Kontordamer
  Tlf: Verdal: 465 45 475 / Inderøy: 934 12 309
  Dette er våre to kontordamer. Anne Ma Baglo (t.v) har ansvaret for vårt kontor på Inderøy og Hege Nygård (t.h) styrer kontoret på Verdal. Disse damene har et meget godt humør og er behjelpelig med det meste. De er begge svorne Vømmølfan, og er medlemmer i Fishølet turn og idrettsforening (en gruppe damer som er meget aktiv under Vømmøl).