Ansatte

Bjørns Trafikkskole har flinke,  godt kvalifiserte og skolerte lærere med utdannet fra NORD Universitet. De gjør alt for å skaper god atmosfære for læring i bilen og klasserommet, og har bestandig vårt motto «Eleven i fokus» under din opplæringen.

Vi prøver så godt vi kan at eleven skal få ha samme lærer fra start til slutt i opplæringen.

 • Tor Owe Musum

  Daglig leder
  Tlf: 95075780

  Tor Owe er vår daglige leder, men han jobber som lærer ved trafikklærerutdanningen på NORD universitet. Han hjelper til i opplæring og kurssammenheng når vi har behov for dette. Han har mye faglig kompetanse og er en utrolig god pedagog. Mye humor og alltid en kommentar på lur. Han er en av få som ansatte som ikke har Liverpool som favorittlag , men derimot Arsenal. Han kan undervise i alle våre klasser.

 • Jo Anders Haukland

  Faglig leder, trafikklærer kl B og B96/BE
  Tlf: 95249935

  Jo Anders, også kalt Joppe, er vår faglige leder. En kar med masse humor, gode kommentarer, utrolig snill, men litt distre. Han er veldig sportsinteressert , alpint, håndball, fotball og langrenn. Det meste av utøvelsen går igjennom hans 2 barn, men han prøver litt selv også. Han er en ivrig trener for et jentelag i fotball i Verdal IL.

 • Tor Erik Nonstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 93431397

  Tor Erik er den som gjennomfører det meste av opplæringen i klassene B96/BE, men har også opplæring i klasse B. Han bor i Henning, og er en veldig stolt far og bestefar til en stor og flott gjeng. Den store interessen er motorsport og alt som brummer generelt. Når du møter han, vil du møte en stor mann som er rolig, trivelig. snill, omtenksom, og med masse humor.

 • Pål Kristiansen Dyrstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 91120725

  Pål er en rolig og trivelig kar som er fra og bor på Steinkjer, sammen med sin lille familie. Han har en god og lun humor. Veldig fotball innteressert, Liverpool og Rosenborg er lagene i hans hjerte. Liker lange turer i skog, mark og fjellet, både sommer som vinter.

 • Anne Ma Christensen

  Kontordame
  Tlf: 934 12 309

  En av våre to kontormedarbeidere med base ved vårt kontor på Inderøy. Er en dame med meget godt humør, og ser "alltid lyst på livet". Anne Ma fikser og hjelper deg med det meste. Hun er den stolteste mormor/farmor/bonusbestemor til mer enn et fotballag, og driver "hotell Småland" for hele sin familie. Fotball "Idiot" er hun, og livet er Liverpool. Hobbysnekker, og driver "Småland kapp og skru" sammen med sin mann, og er en veldig flink naturfotograf.

 • Martin Sørensen

  Trafikklærer kl B
  Tlf: 97887161

  Den yngste av oss ansatte. Far til 2 barn og 2 hunder. Lidenskapelig opptatt av musikk på vinyl. Humoren er det heller ikke noe å utsette på. Som flertallet i Bjørns er også Martin lidenskapelig interessert i fotball, hjerte slår for Liverpool.

 • Hege Nygård

  Kontordame
  Tlf: 46545475

  En av våre to kontormedarbeidere med base ved vårt kontor på Verdal. Humor og latter må være en del av hennes hverdag. Prøver å holde de ansatte i "ørene". Stolt mormor og bonusbestemor for 4 stykker. Vømmølfan og medlem av Fishøle turn og idrettsforening, veldig sportsinteressert der håndball er den store lidenskapen.

 • Roger Saur

  Trafikklærer kl. A, A2, A1 og moped
  Tlf: 91522173

  Roger er vår moped og MC lærer, bosatt på Steinkjer.  En rolig og sindig kar med mye humor. Bryr seg mye om eleven og den læringen han gir de. "Selvfølgelig" er også han Liverpoolsupporter. Smiler størst når sola skinner og det lukter vår og sommer, for da kan kjøretøyene med to hjul tas frem.