Ansatte

 

Bjørns Trafikkskole har flinke,  godt kvalifiserte og skolerte lærere med utdannet fra NORD Universitet, som skaper god atmosfære for læring i bilen og klasserommet. De har bestandig vårt motto «Eleven i fokus» under din opplæringen.

Vi prøver så godt vi kan at eleven skal få ha samme lærer fra start til slutt i opplæringen.

 • Ingunn Hammer Gjevik

  Trafikklærer k. B og BE/B96
  Tlf: 98079103
  Ingunn er en utrolig hyggelig, blid og pratsom dame, med en smittende latter. Hun bor på Skatval, og pendler mellom der og Verdal hver dag. Hun kjører sin egen skolebil som er en passat. Hun synger i kor på fritiden.
 • Tor Owe Musum

  Daglig leder / Faglig leder
  Tlf: 95075780
  Tor Owe jobber til daglig som lærer ved trafikklærerutdanningen på Høgskolen i Nord-Trøndelag. Han hjelper til med kjøring og kurs i sommerferien her på  Bjørns. Blid og trivelig kar, med masse faglig kompetanse. Han er utdannet trafikklærer på kl B, BE/B96, og alle MC klasser.
 • Jo Anders Haukland

  Trafikklærer kl B, BE/B96 og spesialundervisning for funksjonshemmede
  Tlf: 95249935
  Jo Anders, også kalt Joppe-lille, er en kar med masse humor, gode kommentarer og utrolig snill. Han ser sine elever veldig godt. Han er sportsintressert med forkjærlighet for fotball.
 • Tor Erik Nonstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 93431397
  Tor Erik er veldig intressert i motorcross. Så meste av fritiden går med til dette. Han er en rolig, snill og trivelig kar. Hans opplæringsfelt er bil og bil/m henger.
 • Pål Kristiansen Dyrstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 91120725
  Pål er vår yngste og nyeste kjørelærer. Han er en rolig og trivelig kar fra Steinkjer. Han er både fotball og vintersports intressert. Han har vist seg å ha masse humor som er gått å ha med seg i jobben.
 • Anne Ma Baglo (t.v.) og Hege Nygård

  Kontordamer
  Tlf: Verdal: 465 45 475 / Inderøy: 934 12 309
  Dette er våre to kontordamer. Anne Ma Baglo (t.v) har ansvaret for vårt kontor på Inderøy og Hege Nygård (t.h) styrer kontoret på Verdal. Disse damene har et meget godt humør og er behjelpelig med det meste. De er begge svorne Vømmølfan, og er medlemmer i Fishølet turn og idrettsforening (en gruppe damer som er meget aktiv under Vømmøl).
 • Roger Saur

  Trafikklærer kl. A, A2, A1, moped, B og BE/B96
  Tlf: 91522173
  Roger er vår MC/moped lærer.  Han er en rolig og sindig kar fra Steinkjer. Liker seg ute i skog, fjell og mark. Det er mye humor i denne karen. Han er ekstra blid når sola skinner og det er vår/sommer, og han får ta frem motorsykkelen.