Ansatte

Bjørns Trafikkskole har flinke,  godt kvalifiserte og skolerte lærere med utdannet fra NORD Universitet. De gjør alt for å skaper god atmosfære for læring i bilen og klasserommet, og har bestandig vårt motto «Eleven i fokus» under din opplæringen.

Vi prøver så godt vi kan at eleven skal få ha samme lærer fra start til slutt i opplæringen.

 • Tor Owe Musum

  Daglig leder
  Tlf: 95075780
  Tor Owe er daglige leder, han jobber ved trafikklærerutdanningen på NORD universitet. Men han hjelper til i opplæring og kurssammenheng når det er behov for dette. Har har mye faglig kompetanse og er en utrolig god pedagog. Mye humor og alltid en kommentar på lur. Han er en av få som ikke holder med Liverpool i fotball her på Bjørns, men derimot Arsenal. Han kan undervise i alle klassene vi har hos oss.
 • Jo Anders Haukland

  Faglig leder, trafikklærer kl B og B96/BE
  Tlf: 95249935
  Jo Anders, også kalt Joppe, er vår faglige leder. En kar med masse humor, gode kommentarer, utrolig snill, men litt distre. Han er veldig sportsinteressert , alpint,håndball,  fotball, langrenn. Liker godt å utøve noen av disse idrettene selv også, med mer eller mindre hell. Han er stolt pappa for til 2, som han følger opp i alle idrettene de er med på.
 • Tor Erik Nonstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 93431397
  Tor Erik er den som gjennomfører det meste av opplæringen i klassene B96/BE, men har også opplæring i klasse B. Han bor i Henning, og er en veldig stolt far og morfar. Den store interessen er motorcross og alt som brummer generelt. Når du møter han, vil du møte en stor mann som er rolig, trivelig. snill, omtenksom og med mye humor.
 • Pål Kristiansen Dyrstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 91120725
  Pål er en rolig og trivelig kar som er fra og bor på Steinkjer, sammen med sin familie. Han har en god og lun humor. Er sportsinteressert, også her er det fotball og spesielt Liverpool som står høyest, tett fulgt av Rosenborg. Liker lange turer i skog og mark, både sommer som vinter. Dette vil nok bli ført videre til hans lille sønn.
 • Anne Ma Christensen

  Kontordame
  Tlf: 934 12 309
  En av våre to kontormedarbeidere med base ved vårt kontor på Inderøy. Er en dame med meget godt humør, og ser "alltid lyst på livet". Anne Ma fikser og hjelper deg med det meste. Hun er den stolteste mormor/farmor/bonusbestemor til et helt fotballag, og driver "hotell Småland" for hele sin familie. Fotball "Idiot", og livet er Liverpool, men liker alt av idrett.
 • Martin Sørensen

  Trafikklærer kl B
  Tlf: 97887161
  Han ble uteksaminert fra NORD Universitet våren 2019. Han er en rolig, snill og omtenksom 2 barnsfar. Humoren er det heller ikke her noe å utsette på. Som flertallet i Bjørns er også Martin lidenskapelig interessert i fotball, hjerte slår for Liverpool. Veldig musikk-interessert, som resulterer i konserter både i inn-og utland, og en samling av LP-plater.
 • Hege Nygård

  Kontordame
  Tlf: 46545475
  En av våre to kontormedarbeidere med base ved vårt kontor på Verdal. Også hun er i besittelse av en god porsjon humor, og hjelper til med det du måtte lure på. Stolt mormor og bonusbestemor for 4 stykker. Vømmølfan og medlem av Fishøle turn og idrettsforening (kun aktiv under Vømmølfestivalen), veldig sportsinteressert der håndball er den store lidenskapen.
 • Roger Saur

  Trafikklærer kl. A, A2, A1 og moped
  Tlf: 91522173
  Roger er vår moped og MC lærer, bosatt på Steinkjer.  En rolig og sindig kar med mye humor. Og selvfølgelig er også han Liverpoolsupporter. Smiler størst når sola skinner og det lukter vår og sommer, for da kan kjøretøyene med to hjul tas frem.