Ansatte

 

Bjørns Trafikkskole har flinke,  godt kvalifiserte og skolerte lærere med utdannet fra NORD Universitet, som skaper god atmosfære for læring i bilen og klasserommet. De har bestandig vårt motto «Eleven i fokus» under din opplæringen.

Vi prøver så godt vi kan at eleven skal få ha samme lærer fra start til slutt i opplæringen.

 • Tor Owe Musum

  Daglig leder
  Tlf: 95075780
  Tor Owe jobber til daglig som lærer ved trafikklærerutdanningen på NORD universitet. Han hjelper til med kjøring og kurs når vi har behov for det. Blid og trivelig kar, med masse faglig kompetanse. Han underviser i kl B, BE/B96, alle MC klasser, moped og trafikalt grunnkurs.
 • Jo Anders Haukland

  Faglig leder
  Tlf: 95249935
  Jo Anders, også kalt Joppe, er en kar med masse humor, gode kommentarer og utrolig snill. Han er sportsinteressert , alpint, fotball, langrenn. Liker godt å utøve disse interessene selv også. Trafikklærer kl B, BE/B96 og spesialundervisning for funksjonshemmede.
 • Tor Erik Nonstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 93431397
  Tor Erik er veldig interessert i motorcross og alt som brummer generelt. Så meste av fritiden går med til dette. Han er en rolig, snill og trivelig kar. Hans opplæringsfelt er bil og bil med henger.
 • Pål Kristiansen Dyrstad

  Trafikklærer kl B og BE/B96
  Tlf: 91120725
  Pål er vår yngste kjørelærer. Han er en rolig og trivelig kar fra Steinkjer, med mye humor. Han er sports interessert, liker veldig godt fotball og vintersport. Liker også selv å gå på ski og fjellturer.
 • Anne Ma Christensen

  Kontordame
  Tlf: 934 12 309
  En av våre kontordamer som har ansvaret for vårt kontor på Inderøy. Hun har et meget godt humør og er behjelpelig med det meste. Er en stolt mormor/farmor/bonusbestemor til et helt fotballag, og en "Idiot" når det gjelder fotball og annen idrett.
 • Martin Sørensen

  Trafikklærer kl B
  Tlf: 97887161
  Martin vår nye og yngste trafikklærer. Han var ferdig utdannet våren 2019. Martin er en rolig, snill og har mye humor. Liker fotball. Gleder oss til å bli bedre kjent med han.
 • Hege Nygård

  Kontordame
  Tlf: 46545475
  En av våre kontordamer som har ansvaret for vårt kontor på Verdal. Hun har et godt humør og er behjelpelig med det meste. Er en stolt mormor og bonusbestemor for 4 stykker. Vømmølfan og medlem av Fishøle turn og idrettsforening (kun aktiv under Vømmølfestivalen) og er også veldig glad i sport.
 • Roger Saur

  Trafikklærer kl. A, A2, A1, moped, B og BE/B96
  Tlf: 91522173
  Roger er vår MC/moped lærer.  Han er en rolig og sindig kar fra Steinkjer. Liker seg ute i skog og fjell. Det er mye humor i denne karen. Han er ekstra blid når sola skinner og det er vår/sommer, og han får ta frem motorsykkelen.